VOOR 23:45 BESTELD, MORGEN GRATIS BEZORGD

Bobbie Bear

not found

Bobbie Bear

De enige beer in de familie moest eerst even zijn plekje vinden. Toch werd Bobbie al snel een geliefde Doodie onder het publiek. En dat begrijpen we heel goed! Net als de Doodies Chicka en Chickie is de helderheid van Bobbie gemakkelijk aan te passen. Bobbie reageert door hem zacht op zijn buik aan te raken.

Klok & Wekker

Bobbie vertelt met zijn ronde buik precies hoe laat het is. ‘s Avonds kun je zijn licht op een timer zetten, waarna Bobbie zal gaan slapen zodra de timer afloopt. Is het tijd om op te staan? Dan helpt Bobbie om wakker te worden. Niet alleen als wekker, maar ook als ochtend-lampje, dat oplicht als het tijd is om aan een nieuwe dag te beginnen. Toch houdt Bobbie wel van slapen. Eindeloos snoezen is voor hem dan ook geen probleem!

Voor jong en oud

Bobbie is geliefd bij kinderen en ziet er geweldig uit in de slaapkamer. Maar deze multifunctionele Doodie wordt gebruikt door jong én oud. Een verfrissende vervanger voor traditionele wekkers en nachtlampen. Bobbie maakt ieders slaapkamer net een beetje gezelliger.

Bobbie Eigenschappen

Bobbie Beer is 12,5 x 11,7 x 16,8 cm. De lichtbundel verandert van intensiteit door Bobbie zachtjes aan te raken. Alle Doodies zijn gemaakt van 100% veilig en zacht siliconen materiaal. Bovendien heeft Bobbie een licht totaalgewicht van slechts 340 gram. Dat is heel licht voor zijn formaat! De spanning van Bobbie is 5V met een vermogen van 5W.

Bobbie is oplaadbaar via USB en zorgt voor een veilige bundel van zacht en vertrouwd licht. Op een volle accu geeft Bobbie 4 uur licht op de hoogste stand.Ontdek Doodies