VOOR 23:45 BESTELD, MORGEN GRATIS BEZORGD

Chicka chicken

Chicka Chicken

Een nachtlampje en wekker in één, maar dan in de vriendelijke vorm van Chicka Chicken.

Alleen gelaten worden in de slaapkamer kan heel spannend zijn voor kinderen. Chicka is er voor je kleintje. Een vriendje voor in de slaapkamer, een punt van herkenning. Met de uitstraling van een knuffel en het veilige gevoel van een nachtlampje, zal Chicka Chicken je kleintje elke nacht begeleiden. Als veilig dimlicht voor het slapengaan en als vrolijk lichtpuntje als de nacht voorbij is.

Wekker

Wakker worden is nog nooit zo'n feest geweest dankzij de vriendelijke wekker, die Chicka Chicken stralend doet oplichten.

Timer

Het zachte siliconen ontwerp werkt op batterijen en springt aan bij aanraking van de kam. ‘s Avonds kun je het licht op een timer zetten, waarna Chicka zal gaan slapen zodra de timer afloopt. Is het tijd om op te staan? Dan helpt Chicka om wakker te worden. Niet alleen als wekker, maar ook als ochtend-lampje, dat oplicht als het tijd is om aan een nieuwe dag te beginnen.

Chicka Chicken Eigenschappen

Chicka Chicken is 12,8 cm breed en 15,4 cm hoog. Het licht verandert door Chicka's kam zachtjes aan te raken aan de bovenkant. Alle Doodies zijn gemaakt van 100% veilig en zacht siliconen materiaal. Chicka heeft ook een licht totaal gewicht van slechts 282 gram. Chicka's spanning is 5V met een vermogen van 4W. Aan de onderkant van Chicka Chicken kun je eenvoudig de timer en het alarm instellen. Hier kun je ook zien hoe vol Chicka's batterij is.Ontdek Doodies