VOOR 23:45 BESTELD, MORGEN GRATIS BEZORGD

WereldOuders & Doodies


Wereldwijd leven er miljoenen kinderen op straat, waarvan het grootse gedeelte in Latijns-Amerika. Zonder huis, thuis én toekomst. Doodies & WereldOuders slaan de handen ineen.

Over WereldOuders

Als kind opgroeien in Latijns-Amerika is niet altijd makkelijk. Zeker zes miljoen kinderen en jongeren zijn jaarlijks slachtoffer van ernstige verwaarlozing, bendes, prostitutie en geweld. Velen van hen krijgen geen ouderlijke zorg en leven zonder liefdevolle thuisbasis. Zij lijden honger, gaan niet naar school en werken om te overleven. Ze hebben een familie nodig..                        

Daarom biedt WereldOuders kwetsbare en thuisloze kinderen in Latijns-Amerika een stabiele en warme thuisbasis, zodat ze kans hebben op een betere toekomst. Vanuit de veiligheid van een familie krijgen de kinderen individuele aandacht en steun op het gebied van medische zorg, onderwijs en zelfredzaamheid.

Doodies & WereldOuders

Natuurlijk vinden we het fijn dat onze Doodies Chicka, Chickie & Bobbie al veel kinderen van een veilig, liefdevol en vrolijk lichtje in het donker voorzien. Maar Doodies kunnen meer. Ze kunnen óók een lichtpuntje zijn voor kinderen bij wie zelfs overdag de zon nooit lijkt te schijnen. Daarom doneren wij 10% van iedere verkochte Doodie aan WereldOuders. Een organisatie die het verschil maakt.

Zo kan jij én kunnen wij óók een verschil maken. Voor onze eigen kids en voor de kinderen die hun ouders moeten missen.